Vi på Music Angel vill inte bara ge ström till dig, men till flera tusen runt om världen som behöver det. 

För bara 249kr får du ett Music Angel batteri, tillbehören, och obegränsad laddnings service under hela festivalen. Du är också med och stöttar en god sak. Alla våra vinster går till stiftelsen som stöttar skolor i utvecklingsländer världen om. 

Genom att förbeställa batteriet innan festivalen, sparar du 40kr mer än om du hade köpt det under eventet, och du behöver inte köa, vilket ger dig mer tid at njuta av festivalen.


LADDNING – Hur funkar det? 


När du förbeställer online, får du ett email med en referens-kod till den mail-adressen du uppgett. Allt du behöver göra är att hitta oss på festivalen, visa oss mailen och ett giltigt foto-ID. 

När du hämtar ditt batteri, får du ett armband som fungerar som din biljett till vår obegränsade laddningsservice. 

När du behöver ett fullt batteri, behöver du bara komma tillbaka med det tomma batteriet, och vi byter ut det mot ett fulladdat, så många gånger du vill. När festivalen är slut, kan du behålla batteriet och ta med det en annan gång du behöver ha med dig en extra laddning. 

Har du fler frågor? Kolla in Vanliga Frågor och Svar


Vi kan bara ta ett begränsat antal batterier med oss till Europa i sommar så vi rekommenderar att förbeställa så att du slipper bli besviken när du först är på festivalen. 


Kom ihåg att inga produkter som för-beställs blir skickade till dig, och att dom måste hämtas på den festivalen som dom köptes för. För mer info se vår Villkor-sida.